Get ExpressVPN on Windows.
Vil du have ExpressVPN på din Windows?
Se appen til Windows
Contact ExpressVPN Support if you need help.
For frustreret til at læse denne side?
Tal med et menneske

ExpressVPN stopper support for ældre versioner af Windows-operativsystemet, som ikke længere modtager sikkerhedsopdateringer fra Microsoft. Derfor udfaser vi version 10 af ExpressVPN-appen til Windows fra den 20. marts 2024.

Efter denne dato modtager version 10 af ExpressVPN-appen til Windows ikke længere funktions- eller sikkerhedsopdateringer. Det betyder også, at vi officielt kun understøtter Windows-versioner, der stadig understøttes af Microsoft (dvs. Windows 10 og 11), via version 12 af ExpressVPN-appen til Windows.

Bemærk! I en begrænset periode vil du stadig være i stand til at downloade installationsprogrammet til version 10. Kontakt vores supportteam for at anmode om installationen. Vi anbefaler dog, at du opgraderer til Windows 10 eller nyere og downloader version 12 af ExpressVPN-appen til Windows.

Derfor stopper vi support til version 10

Vores beslutning hænger sammen med Microsofts beslutning om ikke længere at understøtte Windows 7, 8 og 8.1. Uden regelmæssige sikkerhedsopdateringer fra Microsoft vil eventuelle sårbarheder i disse versioner af Windows ikke blive rettet. Det betyder, at dine personlige data kan være i fare, hvis du fortsætter med at bruge disse versioner af Windows.

ExpressVPN er en sikkerhedsfokuseret virksomhed, og vores mål er at sikre, at vores apps tilbyder den nyeste og mest sikre teknologi. Vi opfordrer derfor alle til at bruge enheder og software med de seneste sikkerhedsopdateringer.

Version 10 var den eneste version af vores Windows-app, der kunne bruges af disse ældre versioner af Windows, men den er ikke længere relevant og bruges i øjeblikket kun af ganske få kunder. Ved at stoppe support til version 10 kan vi fokusere på at levere nye funktioner og sikkerhedsopdateringer til version 12.

Vi er stolte af at kunne sige, at version 12 både er hurtigere og mere pålidelig, og samtidig indeholder den vores mest avancerede funktioner, herunder:

• Threat Manager, som beskytter mod nysgerrige apps, trackere og malware
  • Annonceblokering, som reducerer antallet af irriterende skærmannoncer, mens du bruger nettet
  • Forældrekontrol, så du kan beskytte alle mod skadeligt eller voksenfokuseret indhold på din computer
  • Automatisk opdatering, så du aldrig behøver at huske at opdatere vores apps manuelt
  • De seneste sikkerhedsforbedringer.

Hvad skal du gøre?

Hvis du kører Windows 7, 8 eller 8.1:

1. Opgrader til Windows 10 eller Windows 11.
  2. Download version 12 af ExpressVPN-appen til Windows.

Hvis du kører Windows 10 eller nyere og bruger version 10 af ExpressVPN-appen til Windows:

1. Download version 12 af ExpressVPN-appen til Windows.

Hvis du er i tvivl om, hvilket Windows-operativsystem du bruger, kan du følge denne vejledning.

Hvis du er usikker på, om du bruger version 10 eller version 12 af ExpressVPN-appen til Windows:

1. Åbn ExpressVPN-appen til Windows.
  2. Klik på Menu icon..
  3. Gå til Hjælp & Support > Om ExpressVPN.
  4. Her finder du versionsnummeret, du bruger.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen